Nu ook Red Bull energiedrink verkrijgbaar bij Cedes

Nu ook Red Bull energiedrink verkrijgbaar bij Cedes

WANNEER DRINK JE HET?

Op je werk

De wereld draait op grote snelheid. Een carrière is daarom een dagelijkse uitdaging. Een frisse Red Bull geeft steun aan iedereen die volledig gefocust moet zijn op zijn werk, of het nou tijdens intensieve meetings is, tijdens conferenties of creatieve brainstormsessies; en of het nou je eerste baantje is of als je al directeur bent.

Onderweg

Iedere bestuurder weet dat alertheid, in zowel lichaam als geest, de belangrijkste factor is voor een veilige reis. Daarom is Red Bull de ideale ‘brandstof’ voor mensen die vele kilometers moeten afleggen; of het nou gaat om een stressvolle zakenreis, een spontaan uitstapje of op vakantie. Red Bull helpt je concentratie te verbeteren, verhoogt je alertheid, draagt bij aan mentale prestaties en gaat vermoeidheid tegen. Dus neem voordat je ogen zwaar beginnen te voelen een pauze en verfris jezelf met een ijskoud blikje Red Bull.

Tijdens college en bij het studeren

Voor studenten over de hele wereld is het blauwzilvere blikje een net zo belangrijk onderdeel van hun studie als pen en papier. Red Bull heeft een positief effect op je concentratie en op je mentale prestaties. En na een inspannende dag in de collegezaal biedt het je ook nog genoeg energie om te genieten van je vrije tijd met medestudenten en vrienden.

Tijdens het sporten

Bij alle sporten waarvoor je vleugels nodig hebt, kun je Red Bull gebruiken. Red Bull wordt gebruikt door sportieve fanatiekelingen en topatleten over de hele wereld.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie