Over Ons

Wie Wij Zijn

CEDES is in 1991 te Rozenburg begonnen als leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en industriële reinigings- en ontvettingsprodukten.
Naarmate de jaren verstreken gingen wij ons ook meer en meer profileren in de scheepsartikelen en hebben ons pakket flink uitgebreid om ook deze markt goed van dienst te kunnen zijn.
Onze vestiging op het industrieterrein in Oostvoorne geeft ons de mogelijkheid snel te kunnen leveren uit voorraad naar bijvoorbeeld de steeds groeiende Maasvlaktes, Calandsteigers, Botlek, Europoort etc.

Cedes Levering op locatie
Al bijna 30 jaar levert Cedes de bestelde goederen franco op elke gewenste locatie met eigen vervoer in het A.R.A. Gebied.
Op onze vestiging is natuurlijk ook de optie tot afhalen van de bestelde goederen en kunt u voor het pand gemakkelijk parkeren en inladen.

Inmiddels is familiebedrijf Cedes uitgegroeid tot een begrip in de scheepvaartbranche.
Als u kijkt in onze webshop ziet u een deel van het assortiment van Cedes maar wij leveren nagenoeg alles. Elke dag voegen wij nieuwe artikelen toe aan de webshop. Zoekt u iets wat nog niet op onze website staat, vraag het ons per email of telefonisch.